TWARDA PORCELANA – HIGIENICZNA I NIEZAWODNA

 

Temat higieny i zdrowych produktów jest w ostatnich latach przedmiotem wielu dyskusji w społeczeństwach. Bezpieczne produkty odgrywają szczególnie ważną rolę w restauracjach, hotelach, jak i w branży gadżetów reklamowych. 

Faktem jest, że we wszystkich obiektach gastronomicznych dominuje twarda porcelana, głównie produkowana w Europie.

 

Poniżej przedstawiamy najważniejsze aspekty i korzyści tego typu produktów:


-Ekstremalnie wysoka temperatura powyżej 1.400°C podczas produkcji porcelany umożliwia stworzenie niezwykle twardej, trwałej i nieprzylepnej glazury.

Zaleta: Wyższa odporność na ścieranie podczas użytkowania przez cały okres użytkowania produktu w porównaniu z porcelaną Bone China i ceramiką.

-Twarda porcelana ma całkowicie szczelną powierzchnię i niską porowatość. 

Zaleta: Błyszcząca i łatwa do czyszczenia powierzchnia spełnia wysokie wymagania norm higienicznych. Pozostałości bakterii lub zarazków można łatwo i szybko usunąć, ponieważ nie mogą ukryć się w porach.

-Na wierzchu twardej porcelany transfer ciepła jest niski ze względu na jej gęstość i skład mineralogiczny.

Zaleta: Żaden z innych materiałów, takich jak szkło hartowane lub metal, nie magazynuje ciepła tak długo, jak porcelana. Ogranicza powstawanie wirusów wrażliwych na ciepło, które przetrwałyby dłużej w niższych temperaturach.

-Podobnie jak niedekorowane i zdobione produkty wykonane z twardej porcelany można myć w zmywarce.

Zaleta: Zastawa stołowa jest niezawodna i wspiera zdrowy tryb życia oraz umożliwia wygodne użytkowanie po myciu w zmywarce.

Dla naszych wymagających Klientów poszukujących produktów o powyższych zaletach, przedstawiamy listę topowych bestsellerów, dostępnych w sporych stanach magazynowych.

 

Kubki reklamowe:


Filiżanki reklamowe:

 

W razie jakichkoliwek pytań, zachęcamy do kontaktu z

 

Eliza Pawlisiak
eliza@kubki.com.pl
(+48) 609 454 828